promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Be lettünk zsarolva!” - G.w.M nem bírta tovább, elmondta a teljes igazságot
Borítókép:  origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M megunta a sárdobálást, ezért először és utoljára, őszintén nyilatkozott a történtekről.

G.w.M mindig is kerülte a nagy nyivánosságot, a tv-s szerepléseket, és a címlapokat, és ez most sem változott. A rapper úgy döntött, végre ő is megnyílik a hetek óta húzódó botrányról, aminek középpontjában ő és Kulcsár Edina állnak. G.w.M a közösségi oldalán egy élő videóban beszélt arról, hogy mindent megtettek Melanie-val azért, hogy megmentsék a házasságukat, és bár úgy érzi, hogy bizonyos dolgokat rosszul kezelt, úgy érzi, a magánélete nem tartozik senkire.

„Én ugyanúgy támogatom a családomat, ugyanúgy a gyermekeim mellett állok, ugyanúgy jó apjuk akarok lenni, ugyanúgy Melanie-t is szeretném támogatni a jövőben, és nagyon sajnálom, hogy ez így történt. Én azon vagyok, hogy minél jobb legyen ez a viszony, és jól tudjuk a gyerekeket nevelni”

A rapper úgy fogalmazott, hogy Edinával ebben a viharban is kitartanak egymás mellett, és elmondása szerint nem az ő hibájuk, hogy így hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat.

„Igen, be lettünk zsarolva. A megfogalmazásra sem volt elég időnk, hogy átgondoljuk - egyébként igazságot tartalmaz, amit kiírtunk a posztban. Igen, ez szerelem, ez boldogság, és a vihar ellenére egyre erősebbek vagyunk és leszünk is. Ugyanúgy empatikus vagyok Csuti felé is”

G.w.M számára most az a legfontosabb, hogy mindenképpen a gyerekek érdekeit nézzék a szülők - mind az ő, mind Edina gyermekei esetében -, illetve megteremteni a békét, hogy minél előbb elcsendesedjenek a dolgok maguk körül.

Az előadó továbbra is állítja, hogy Edinával nem tették tönkre egymás házasságát, pusztán külső nyomás miatt jött ki úgy az időzítés, hogy az emberek ezt gondolják róluk.

„Én nem tettem tönkre az ő házasságukat, Edina ugyanúgy nem rondított bele a miénkbe. Az idővonalon volt itt az elcsúszás, az pedig azért volt, mert konkrétan be lettünk zsarolva. Én személy szerint azt akartam, hogy majd egyszer elmondjuk. Én mindig elhatárolódtam ezektől a dolgoktól”

G.w.M teljes videóját alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás