promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Irén Spanyolországban kezd új karriert - már megint mire készül?
Borítókép:  YouTube.com/mahianaroszallo (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kell aggódni, nem fog eltűnni a képernyőről! A külföldi kalandozásaiba mi is betekintést nyerhetünk majd.

Ki ne vágyódna Spanyolországba, a szinte mindig napsütötte földekre, ahol a parton még a tengeri sós levegő aromája is kellemesen átjárja testünket? Egy sangría-val a kezünkben süttetni magunkat egy bár teraszán néhány tapas mellett és csak figyelni az elhaladó embereket, ahogyan kendőzetlenül vidáman kiabálnak át egymásnak az utca egyik végéről a másikra. Az igazi spanyol életérzés nagyon sok ember számára vonzó és ezzel Varga Irén sincsen másképpen.

A YouTube influencer néhány napja jelentette be a nagy hírt, miszerint lelép Magyarországról és Spanyolországba költözik új kalandok után kutatva.

A követők többségének fogalma sem volt, hogy mi a fenét kezdhet Varga Irén külföldön a mostani karrierjével, de ha kicsit továbbgondoljuk, nem kell túl sokat agyalni. A videós csatornán már számos dalt és egyéb tartalmat osztott meg, amelyek mind eszméletlen mennyiségű nézettséget hoztak neki. Legutóbb például azzal sokkolta le a nézőket, hogy indul a miniszterelnöki címért. 

Ezúttal pedig kiderült, hogy Varga Irénke már munkát is szerzett magának spanyolhonban, mégpedig takarítónőként

- közölte hivatalos honlapján az előadó.

És ha még ez sem lenne elég meglepetés, akkor a rajongók most megnyugodhatnak: nem tűnik el a képernyőről Varga Irén. Új szakmája nem fogja beárnyékolni eddigi hivatását, hiszen sorozat formájában továbbra is találkozhatunk majd vele, ahogyan Barcelona utcáit fedezi majd fel. Elmondása szerint fél évig tervez kint élni, ezután pedig New York-ban szeretné folytatni az életét.

Ha szeretnéd megnézni, hogy Varga Irén hogyan készíti el a Csutinak dedikált halászlevét, akkor itt megtekintheted:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás