promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegné nem viselt Chanelt válása után - Tudod miért?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon szomorú oka van, annak hogy a francia divatház darabjait nem öltötte magára többé a hercegnő.

Diana hercegnő sokáig hordott a pompás Chanel által tervezett darabokat, azonban egy, az életében bekövetkező hatalmas törésvonalat követően nem volt képes újra ránézni a márkára. Persze, nem azért, mert nem szerette volna a divatházat, sokkal inkább személyes vonatkozásai voltak a döntésének. Az igazság pedig szomorú:

A Károly herceggel tönkrement kapcsolatuk révén fordult el a francia márkától, mivel az arra a nőre emlékeztette őt, akit házasságuk szétzilálójaként tudott be.

Hányszor fordult már elő velünk, hogy valamilyen rossz esemény hatására végleg búcsút mondtunk egy helyszínnek vagy tárgyaknak? Főleg egy veszteség során: a gyász folyamatába természetesen beletartozik a bizonyos fizikai tárgyaktól való búcsú is, amiket előtte közvetlenül az elvesztett személyhez vagy akár jelenséghez kapcsoltunk. Mint pedig azt tudjuk, veszteségnek nem csak egy halál eset számít, de egy kapcsolat eltemetése is, amiben az Én szinte egybeolvad a másikkal, majd pedig úgy érezhetjük, hogy egy részünktől fosztottak meg bennünket. 

Így aztán nem csodálkozunk, ha arra a lehetséges következtetésre jutunk, hogy Diana hercegnő ezért nem akart többé Chanelt viselni.

Persze az ő esetében összetettebb jelenségről beszélünk, hiszen a gyász mellett a nehézség okozójaként még egy konkrét személyt is megnevezett: mégpedig Camilla-t, akivel Károly herceg összeszűrte a levet. Érdekes jelenség az emberi veszteségek során, hogy a szeretet és a gyűlölet pólusain táncol az ember érzelmi világa. Normálisnak tekinthető például, ha hatalmas gyűlöletet vált ki egy szeretett elvesztése, de nem feltétlenül az elhagyó irányába, hanem akár magunk vagy más okozók felé is. 

Egy interjújában Diana hercegnő elárulta, hogy azért nem vette fel a stylist-ja által javasolt Chanel cipőt, mert a két C betű egy dologra emlékeztette: Camilla és Charles (Károly) nevére.

Ez sok mindenre fényt világít így a hercegné esetében, amiről még egy film is készült, amit a Netflix mutatott be pár éve. Ennek előzetesét itt tekinthetjük meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás