promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas balhé van Kulcsár Edina és Csuti között – utóbbi ezt biztosan nem fogja jó szemmel nézni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edinában egyre több a feszültsége, és már nem igazán tudja magában tartani mit gondol.

A bulvármédia mostanában csak Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva, majd megérkezett harmadik félként G.w.M, aki valószínűleg nem vágyott ekkora rivaldafényre.

Kulcsár Edina persze közben igyekezett meglovagolni a nagyobb népszerűséget, és kiadta az első klipjét. Ennek bár óriási megtekintése van, de közben 39 ezer dislike-ot zsebelt be már a 15 ezer lájk mellett.

Ez persze most Kulcsár Edina legkisebb problémája, mert folyamatos támadások érik őt, és emiatt eléggé kezd nála betelni a pohár.

Igyekeztek békésen elsimítani a válást, de úgy néz ki ez nem lesz egyeszű. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon fáj neki, amikor mások azt hiszik, ő csak randizgat, és nem foglalkozik a gyerekekkel. Pont ezért nem akarta, hogy Csuti ezt sugallja a posztjaival a közösségi médiában.

„Ez a valóság torzítása. Én nem teszek ki Insta-sztorikat a gyerekekről, pedig a nap nagy részében én vagyok velük. A legtöbb munkámat le is mondtam miattuk, hogy ebben a nehéz helyzetben mellettük lehessek. Reggel 6-kor kelek velük, reggelit készítek, játszom velük, amíg el nem viszem Medoxot az oviba. Reggel Csuti megy dolgozni, Nina pedig egész nap velem van. A napokat felosztottuk egymás között, amikor este hazaér, és az ő napja van, akkor én elmegyek otthonról. Tisztában vagyok vele, hogy most Csuti van az áldozatszerepben, de nem szép dolog erre ráerősíteni a közösségi médiában. Ezzel nem csak nekem, a gyerekeknek is árthat”

- nyilatkozta a Blikknek Edina.

Úgy néz ki kezd elmérgesedni a viszony Csuti és Edina közötti, és utóbbi azt szeretné, hogy az exe végre elköltözzön a házból.

Az nagy kérdés, hogy az üzletember mikor akar belemenni abba, hogy külön új életet kezdjenek.

„Mindig elmondom, hogy apa csak egy van, és hogy nagyon kell szeretni őt, számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy a gyerekek ne sérüljenek, de Csutinak el kell költöznie”

- tette hozzá a lapnak a modell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás