promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt Csollány Szilveszter lánya: „Be lehet ezt végre fejezni”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csollány Szilveszter lánya nyilvánosan fakadt ki.

A Promotions.hu is megírta, hogy Csollány Szilveszter egyik barátja nemrég a közösségi oldalán osztott meg egy részletet a sportolóval folytatott privát beszélgetéséből, amiből kiderül, hogy az olimpiai bajnok valóban felvette a koronavírus elleni védőoltást.

„Az alábbiakban szeretnék egy részletet közzétenni Szilassal folytatott beszélgetésünkből december 1-én. Szeretnék véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól, és úgy emlékezzünk rá, mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli”

- írta a posztjában Szilveszter barátja.

A bejegyzés alatt azonban most is megjelentek olyan negatív kommentek, amelyek megkérdőjelezik a képernyőfotó valódiságát. Volt, aki úgy vélte, hogy egy szerkesztett képet tettek közzé, hogy tisztázzák vele Csollány Szilvesztert.

„Jól néz ki, ahogy a paint-ben szerkesztett képen még a szín sem stimmel és még a név is elcsúszott"

Emiatt a hozzászólás miatt akadt ki a sportoló lánya, Szimóna, aki hamar reagált a felháborító megnyilvánulásra.

„Nem. Ezt apukám írta. És be lehet végre ezt már fejezni. Békén lehet hagyni ezt az egész dolgot, és hagyni, hogy a család gyászoljon. Az a szomorú, hogy az emberek keresik az igazságot, és amikor azt megkapják, nem fogadják el”

Szimóna továbbá arra kérte a negatív kommentelőt, hogy többet ne szóljon hozzá az édesapjával kapcsolatos posztokhoz. Csollány Szilveszter lányának hozzászólásából emellett kiderült az is, hogy aki közzétette a beszélgetést, az nem más, mint a nagybátyja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás