promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taylor Swift New York-i otthonába hajtott egy fanatikus rajongó – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Taylor Swift még az otthonában sem leli nyugalmát az elvetemült rajongói miatt.

Taylor Swift, az amerikai világsztár hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött, akik gyakran támogatják, de gyakran az agyára is mennek. Főleg azok, akik nem hagyják békén még a privát szférájában sem. Láthattunk már felvételeket az énekesnő meneküléséről, ahogyan a paparazzók próbálják elkapni egy interjú erejéig, de ez mégis valami teljesen új:

Egy férfirajongója belehajtott Taylor Swift New York-i otthonába.

Az incidens után sem tágított a helyszínről, makacsul ellenállt a rendőrségnek is. Kitartóan állította, hogy addig nem megy sehová, amíg nem találkozik a világsztárral. Elvetemült akciója közben még egy tűzcsapnak is nekiütközött autójával, mivel rossz irányba hajtott az utcán.

A baleset után pedig még nem fejezte be attrakcióját: kiszállt a kocsijából, odasietett a kaputelefonhoz, és megpróbálta azt kitépni a helyéről. A rendőrség szerint nem lehetett józan az elkövető, mivel  közben érthetetlen módon próbált valamit mondani az énekesnőről.

Azóta az is kiderült, hogy az azonosított férfi 31 éves, a neve pedig Morgan Mank, akit korábban már jelentettek fel ittas állapotban való vezetésért. 

Miután a rendőri felkéréseknek is ellenállt Morgan, kénytelenek voltak őrizetbe venni őt, és egy nem messze található kórházba vitték, ahol vélhetően pszichiátriai kivizsgáláson is keresztülment.

Az okozott károkat ezen a fotón láthatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás