promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt újra szerelmes – Hollywood is végre megnyugodhat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angeline Jolie már a múlté – az a hír járja, hogy Brad Pitt egy svéd énekesnőbe szeretett bele.

Angelina Jolie és Brad Pitt – hosszú évekig ez a két név elválaszthatatlan volt egymástól. Még ma is nehezen lehet különválasztani őket, mivel Hollywood kiemelt és példamutató sztárpárja a válásával megdöbbentette az egész világot. A próbálkozásaik ellenére házasságuk tönkrement. Azóta Brad Pitt úgy látszik, hogy teljesen új vizekre evezett:

Egyes források szerint a színész a 35 éves svéd énekesnővel, Lykke Li-vel randizgat, akivel egyébként szomszédok egy ideje.

A spekulációkat egy Instagram influencer indította, aki kiszúrta a híres színészt és az énekesnőt egy étteremben közösen vacsorázni. Aztán egy névtelen személy megerősítette a The Sun magazinnak, hogy valóban Lykke volt az, akivel Brad együtt töltötte az idejét. Egy újabb bejelentés pedig a következőt tette hozzá:

„Brad és Lykke azért voltak képesek elkerülni a média leleplezését, mert szomszédok. Tökéletesen működik Brad számára, hogy van valakije, aki ennyire közel lakik hozzá.”

Mindketten Los Angelesben laknak, a románcuk pedig már tavaly elkezdett kibontakozni, viszont igyekeznek diszkréten kezelni a helyzetet, mivel Angeline Jolie harcban áll volt férjével még most is. A gyermekek közös felügyeleti jogáról egyelőre nem sikerült megegyezni.

Mit tudunk tehát erről a titokzatos svéd énekesnőről? Lykke Li – valódi nevén Timotej Zachrisson – ugyancsak kilépett előző házasságából, és már van egy ötéves kisfia is. Svédországban nagy népszerűségnek örvend: ő a szerzője például a jól ismert I Follow Rivers című számnak. Az előadóművészet mellett modellkedik is, de a színészet sem áll tőle messze: szerepelt már a Tommy című svéd krimiben 2014-ben. 

Szeretnéd meghallgatni Lykke Li számát? Itt megteheted:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás