promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: Kulcsár Edina és G.w.M végre elárulták az igazságot
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és G.w.M bevallották, hogy valójában mikor kerültek közel egymáshoz.

Az utóbbi napok egyik legfelkapottabb témája Kulcsár Edina és Csuti válása, főleg azért, mert kiderült, hogy Edina máris bepasizott, ugyanis összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel. Rengeteg pletyka terjed azzal kapcsolatban, hogy vajon mióta tart a kapcsolatuk, de a páros eddig mélyen hallgatott erről – most viszont megtörték a csendet és elárulták az igazságot.

Kulcsár Edina és G.w.M elmondták, hogy a szóbeszédekkel ellentétben nem a rapper novemberben megjelent „Hello” című zenéjének klipforgatásán találtak egymásra – de már ott egy nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük –, hanem Karácsonykor volt egy őszinte, lelkizős beszélgetésük, amikor rájöttek, hogy a barátságnál jóval mélyebb érzelmeket táplálnak egymás iránt.

„Biztosan tudjuk, hogy ugyanazt érezzük, és hogy szeretnénk együtt megöregedni. Ráadásul óriási visszaigazolás azt hallani az anyukámtól és a barátaimtól is, hogy jó végre újra felszabadultnak és boldognak látniuk”

mondta Kulcsár Edina.

A híresség arról is beszélt, hogy már tavaly év végén érezte, hogy a házassága zátonyra futott, de a gyerekek miatt mindenképp meg akarta várni az ünnepeket, és csak utána akart lépni. Azzal ő is egyetért, hogy nem volt éppenséggel szerencsés, hogy a válását és az új kapcsolatát mindössze pár nap eltéréssel jelentette be – de nem kéne őt utálniuk az embereknek csak azért, mert szerelmes:

„Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig 'csak' szerelmesek vagyunk... Nagyon hasonlóak vagyunk, és életemben most először érzem azt, hogy saját magamat adhatom, mert nem vagyok valakinek se túl sok, se túl kevés. Úgy szeret, ahogy vagyok... Emlékszem, volt, hogy zokogtam, ő pedig videóhívásban vigasztalt”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás