promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Rubint Réka: „Felfoghatatlan és elfogadhatatlan tragédia!”
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka megható nyilvános búcsúüzenetet rakott ki a közösségi oldalára.

Tegnap az egész országot megrázta, mikor kiderült, hogy a koronavírus miatt elhunyt a világklasszis sportolónk, Csollány Szilveszter, aki már hosszú ideje küzdött a kórházban az életéért. Rengetegen megemlékeztek az Exatlon Hungaryben is feltűnő olimpikon haláláról, hiszen ő volt az ország egyik kiemelkedő büszkesége, miután 2000-ben aranyérmet szerzett Sydneyben – többek között Schobert Norbi felesége, Rubint Réka is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle.

„Nincsenek szavak … ismét egy felfoghatatlan és elfogadhatatlan tragédia! Egészen biztos vagyok abban, hogy egy ország darabokra tört szíve dobban most egyszerre, egy emberként! Őszinte részvétem a Családnak, Barátoknak! Isten Veled Bajnok! Nyugodj békében!”

– írta Rubint Réka.

Csollány Szilveszter, vagyis Szilas halála mindenkire nagy hatással volt az országban, hiszen – ahogy Rubint Réka is mondta – valóban tragédia, hogy máris el kellett búcsúznunk az 51 éves sportolótól a koronavírus miatt – de az emléke örökké velünk marad, és a YouTube-nak köszönhetően bármikor megnézhetjük, milyen elképesztő módon teljesített a különböző versenyeken.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka búcsúposztját:

Itt pedig Csollány Szilveszter pályafutásának egyik legcsodásabb pillanatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás