promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla bevállalta: brutáldögös bikinis képpel perzselte fel az Instagramot, mindenkinek leesett az álla
Borítókép:  youtube.com/Hír Club (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lilla egy időre eltűnt az Instagramról, de most visszatért, és vonzóbb, mint valaha.

Sokan nevezték annak idején a magyar Paris Hiltonnak az Álom.net című rettenetes film sztárját, Labancz Lillát, aki már évek óta Amerikában él, ráadásul úgy tűnik, hogy sikerült drasztikusan átalakulnia – sőt, gyakorlatilag felismerhetetlen lett ahhoz képest, ahogy régebben láthattuk őt, de az eddigi visszajelzések alapján ez egy kifejezetten kellemes meglepetés volt sokaknak.

Labancz Lillának sokak szerint jót tett az idő, ugyanis egy igazi bombanő lett belőle, akinek az ellenállhatatlan csábereje mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül, hiszen valóban hihetetlenül szexi – és ezt folyamatosan bizonyítja a vadító posztjaival, amiket mindig nagyon várnak a hűséges követői.

Labancz Lilla most aprócska bikiniben mutatta meg a tökéletes testét, ezzel pedig sikerült pillanatok alatt felforrósítania a hangulatot – nem csoda, hogy csak úgy özönlöttek a dicséretek a képhez.

Még Győzike lánya, Gáspár Evelin is kommentelt négy tüzes hangulatjelet Labancz Lilla dögös fotója alá, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás