promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M reagált a gusztustalan támadásokra: Nem egy produkció nélküli „celebről” beszéltek
Borítókép:  youtube.com/GWMMUSIC (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina új pasija, G.w.M egy ideig tűrte a beszólásokat, de most muszáj volt meghúznia egy határt.

Jelenleg az ország egyik legfelkapottabb témája Kulcsár Edina és Csuti válása, amit csak tovább bonyolított, mikor kiderült, hogy Edina máris összejött az ismert magyar rapperrel, G.w.M-mel. Kulcsár Edina és G.w.M is folyamatosan kapja a durva beszólásokat emiatt, de az előadó csak ritkán nyilatkozott ezzel kapcsolatban – most viszont olyan támadást kapott, amit nem bírt szó nélkül hagyni, és határozottan tisztázta a dolgokat.

„Na na na !  Ne keverje senki a szezont a fazonnal drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva) ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően. Szembe jött velem egy cikk, miszerint ÉN próbálom meglovagolni a sikert, mert ki adok egy új zenét, (amit elég sűrűn teszek) abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem. Nem egy produkció nélküli »celebről« (nem szeretnék senkit megbántani) beszéltek vagy írtok kedves sajtó. 300 millió nézettséggel bíró szóló GWMMUSIC kiadványom van, közreműködésben pedig másik 100-150 milliós és évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban. A zeneiparban számtalan általam készített produkció ( GWMMUSICPRODUCTION) felkapott listákat ural hetekig általában rengeteg platformon, ja és egy évben 2-300 koncertem van sok-sok éve. Nincs baj azzal, hogy kell a cikk, vagy a hír, de ahogy Győzike barátom mondaná : NA AZÉ ÁLLJON MÁ MEG A MENET”

– írta G.w.M.

Tény, hogy a rapper dalai nagyon jól teljesítenek YouTube-on, ráadásul már újdonsült szerelme, Kulcsár Edina is zenei karrierbe kezdett a szárnyai alatt, és az ő klipjét is elképesztően sokan kattintják – bár a kommenteket letiltották a videó alatt, ami nem meglepő, hiszen valószínűleg azt a felületet is arra használnák a rosszakaróik, hogy szidják őket.

Itt lehet megnézni G.w.M posztját:

Itt pedig elolvashatjátok, hogy reagált G.w.M Alekosz kőkemény szavaira Kulcsár Edinával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás