promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Erdélyi Mónikával? - Ezért árverezik az otthonát
Borítókép:  YouTube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mostanában mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia a műsorvezetőnek, ha szeretné fenntartani az eddigi életmódjának színvonalát.

Erdélyi Mónika, a híres Mónika-show egykori műsorvezetője láthatólag anyagi nehézségekkel küszköd, ugyanis érdi otthonát árverezésre bocsátották. A ház kikiáltási ára 49,5 millió forint, amelyet az egyik ingatlanokra szakosodott internetes portál hirdet.

A hirdetés alatt egy felhívás is található a következő szöveggel:

„Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap”

[[cikk1]]

A csodálatos kertes ház egy nyugodt környéken fekszik, aminek területe 180 négyzetméter. De hogyan is jutott ide Erdélyi Mónika? Nos, válását igencsak megsínylette a műsorvezető, ugyanis a vagyonmegosztási pereskedés nem sült el jól. Volt férje nemcsak a ház értékének felére tart igényt, de ezenfelül még további pénzösszeget is kap majd, mivel ő hagyta ott a közös otthont, és albérletet is kellett fizetnie.

Nem ez az első alkalom, hogy Erdélyi Mónika háza árverezésre kerül. Az előző alkalommal 67 millió forintért próbálták eladni, de sikertelenül. 

Aztán kényszerárverés lett a vége, amit a műsorvezető nem tudott elfogadni, ezért fellebbezett. Az ügy sokáig húzódott, de most újra árverésre került a sor.  A tavaszig érvényben lévő moratórium után találhat új lakókra Mónika otthona.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás