promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A férjem más nőkkel is lefekszik, sőt teherbe ejti őket, de ez engem nem zavar” – vallja a megértő feleség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az asszony nem tud babát szülni, ezért engedi a párjának, hogy más szoknyák után kajtasson.

A poliamoria olyan viszonyt jelent, amelyben nem jelent gondot a feleknek a kettőnél több személy közötti intim kapcsolat. Ez jellemző arra a fiatal feleségre is, akit kifejezetten feltüzel, ha a férje más nőkkel is lefekszik.

A CliqueBaittv néven futó TikTok-oldalra kitett videóban alapos betekintést nyerhetünk a nem mindennapi pár házaséletébe. Pedig a feleség tüzes és gyönyörű, a férjnek tehát nem kellene állandóan félrelépnie – de ebben mindketten örömüket lelik.

A legdöbbenetesebb az egészben az, hogy az asszonykát még az sem zavarja, ha ura más nőket is teherbe ejt. 12 éve vannak együtt, és ha ennyi mindent kibírt a kapcsolatuk, akkor semmi sem választhatja szét őket.

„A feleség nem tud teherbe esni, a férj viszont túl aranyos ahhoz, hogy ne legyenek utódai, szóval találj neki egy termékeny nőt”

– olvasható az egyik TikTok-videójukban, amely finoman utal arra, hogy a házasság a hölgy megtermékenyülési problémái miatt alakulhatott ilyen furcsán. Az engedéllyel tartott barátnők mellett a feleség finom vacsorákkal tudta maga mellé láncolni férjét, márpedig látogatóik szinte minden estére akadnak.

A férfi egyébként a Tinderen vadászik újabb és újabb partnerekre, akikről természetesen a feleség is tud, sőt szívesen pózol velük együtt a közösségi médiában. Persze, ne higgyük, hogy a világ teljesen megbolondult, az 573 ezer TikTok-követővel rendelkező nő sem csak tapsot kap a nyitott házasság propagálásáért.

„Sohasem osztanám meg senkivel a páromat, még női barátai sem lehetnek”

– jelentette ki kerek-perec az egyik hozzászóló.

„Remélem, egy napon megtalálod az igaz szerelmet, és megtapasztalhatod, hogy ki tudod elégíteni egyetlen ember szükségleteit, és az nem akar majd más nőket”

– biztatta egy másik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás