promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt akart élni Meghan Markle és Harry herceg, de a királynő nem engedte nekik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagylelkű ajándékot adott nekik II. Erzsébet királynő, bár valójában nem erre vágytak.

A herceg és a hercegné a Kensington-palota nyaralójában éltek, és érthető módon valami nagyobb helyen akartak családot alapítani az esküvőjük után. A pár szíve a windsori kastélyba húzott, és megkérdezték a királynőt, hogy a házasságuk után beköltözhetnek-e.

A királynő udvariasan, de határozottan javasolta a Frogmore Cottage-ot, ami a kastély közelében található. Hugo Vickers királyi történész és életrajzíró azt mondta, hogy:

"vannak üres hálószobák és lakosztályok a windsori kastély magánlakásaiban, amelyekre a Sussexiak felfigyelhették, vagy talán néhány egykori lakóhelyiséget átalakíthattak volna a kastély területén.”

Vagyis több mint elég hely lett volna, de a királynő szemében ez nem helyénvaló követelés volt.

Akárhogy is, Meghan és Harry rövid időre a Frogmore Cottage-ban telepedett le 2019-ben, majd Kanadába, végül pedig Los Angelesbe költöztek. Frogmore-t most Harry unokatestvére, Eugenie hercegnő és családja használja.

Ha már Windsorról beszélünk, a pletykák szerint Vilmos herceg és Kate Middleton otthont kerestek a birtokon, hogy közelebb lehessenek a királynőhöz és Londonhoz (ahova a gyerekeik iskolába járnak). A pár fontolgatta a királynő egyik kevésbé ismert otthonát a Windsor Great Parkban, a Fort Belvedere-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás