promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen nincs: Eric Clapton beperelt egy 55 éves német özvegyet – Nem fogod elhinni, hogy miért!
Borítókép:  Eric Clapton / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Súlyos pénzösszeget kell fizetnie annak a német nőnek, akit a legendás Eric Clapton beperelt.

Az év egyik legfurcsább sztárhíre következik most, ugyanis kiderült, hogy az ismert zenész, Eric Clapton beperelt egy Gabriele P. néven emlegetett 55 éves német özvegyet, amiért az felrakott az eBay nevű online piactérre egy lemezt, ami tudtán kívül a híresség egyik régi koncertjének illegálisan felvett hanganyagát tartalmazza.

A nő azzal védekezik, hogy semmit sem tudott a CD-ről, mivel azt még a megboldogult férje vette több mint 30 évvel ezelőtt egy boltban, most pedig mindössze 9,95 €-ért (vagyis nagyjából 3700 Ft-ért) próbált megszabadulni tőle a neten, hogy legyen belőle egy kis pénze – de a bíróságot nem érdeklik a körülmények, ugyanis állítólag több mint 4 ezer dollárra, azaz körülbelül 1,3 millió forintra büntették őt, ami konkrétan a saját, illetve Eric Clapton perköltségeit jelenti.

Nincs szerencsés helyzetben Gabriele P., hiszen ha még egyszer megpróbálja eladni az illegális albumot, akkor két választása lesz: vagy fizet 250000 €-t (úgy 92,5 millió forintot), vagy 6 hónapra börtönbe vonul – szóval itt az a lecke, hogy nem szabad se másolt cédékkel seftelni, se keresztbe tenni Eric Claptonnak, különben csúnyán megüthetjük a bokánkat.

Az pedig örök rejtély marad, hogy Eric Clapton mégis hogyan találta meg a hirdetést, és utána miért érezte úgy, hogy az a legjobb megoldás, ha egyből bepereli az illetőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás