promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Titokzatos nő” Majka mögött egy fotón? Szó sincs róla, ettől függetlenül sokan nagyon félremehetnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A történelem olykor ismétli önmagát.

Vannak bizony olyan sztárok és ismert személyek, akiket rendszeresen összetévesztenek egy-egy felvétel vagy fotó láttán. Az interneten rengeteg ilyen válogatás is található, ahol sikerül olyan felvételeket egymás mellé tenni, hogy még a legnagyobb szakértők is zavarba jönnek hirtelen.

Az Insider nevű oldalnak van például egy elképesztően jó válogatása, amelyben szinte az összes ilyen esetet összegyűjtötték. Az anyag jó képekkel, gazdagon illusztrált, de úgy, hogy nagyon nehezen fogtok majd rájönni, hogy éppen ki kicsoda.

Itt van például Natalie Portman és Keira Knightley, Susan Sarandon és Sigourney Weaver, vagy éppen Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem. 

Persze még hosszasan sorolhatnánk az ikertornyokat, de most nem tesszük, helyette mutatunk egy magyar példát, amely pont Majka egyik képe kapcsán jött felszínre, de nem most először, hiszen a történelem folyamán már megesett egyszer. Majka legújabb képén D. Tóth Kriszta is látható a háttérben, de Nagy Sándor az egyik kommentben viccesen meg is jegyezte:

"Miért gondoltam, hogy az Osvárt Andi ül mögötted Tesikém?!"

Korábban amúgy Osvárt Andreát és D. Tóth Krisztát egy Origós újságíró is összekeverte, hiszen első blikkre tényleg hihetetlenül hasonlítanak egymásra.

Az Instagramra posztolt kép alatt amúgy több rajongó is találgatni kezdett, hogy vajon Majka újra benne lesz-e majd D. Tóth Kriszta Youtube-os műsorában, az Elviszlek magammal című műsorban. Egyelőre azonban ez nem derült ki.

Majka amúgy legutoljára 2017-ben szerepelt a műsorban, ezt az adást a Youtube-on is megtekinthetitek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás