promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edinánál betelt a pohár: „Mélységesen elkeserítő, hogy az embereknek a botrány kell”
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Kulcsár Edinának elege lett abból, hogy folyton róla, a válásáról és az új pasijáról, G.w.M-ről beszélnek az emberek.

Pár napja mindenkit meglepett, mikor Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, hogy válnak, az viszont jóval meghökkentőbb volt, mikor kiderült, hogy Edina máris bepasizott, ugyanis összejött a híres zenésszel, G.w.M-mel – aki amúgy szintén pár hete osztotta meg az emberekkel, hogy szakítottak a párjával.

Kulcsár Edinát rengeteg támadás éri az utóbbi napokban, ráadásul nemcsak a kommentelőktől, hanem hírességektől is, hiszen Sebestyén Balázs és Alekosz is beleállt az influenszerbe, akinek már nagyon elege van abból, hogy mindenki az ő magánéletével foglalkozik.

„Erre a vonatra jó sokan felszálltak! Majd ha egyszer az ujjal mutogatók meghallják a mi oldalunk, akkor remélem mélyen magukba néznek, hogy »tudatlanul«, pontosan a bulvár által generált olykor fals vagy éppen felnagyított hírek alapján, felült a mi kis vonatunkra a pillanatnyi hírnévért!
Vajon hol a végállomás? Mindenesetre mi bekészítettük a popcornt! Csendben tűrünk és mozizunk még egy kicsit. Mindenkinek köszönjük a filmet, amit nem mi vetítünk!
Lehet, hogy ezt most sokan nem értik, de ami késik az nem múlik!”

– írta Insta Storyjában Kulcsár Edina.

Ezek után megmutatta, hogy az utóbbi hét napban több mint 2,5 millió profilmegtekintése volt az Instagramon, ami azt bizonyítja, hogy az embereket leginkább a botrány érdekli, ez pedig szerinte nagyon szomorú:

„És mielőtt valaki azt hinné, hogy ennek én örülök, gyorsan mondanám, hogy nem! Szerintem mélységesen elkeserítő, hogy az embereknek a botrány kell és erre kíváncsiak...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás