promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem hiszed el, hogy mire vállalkozott Cooky felesége – a végeredmény káprázatos!
Borítókép:  YouTube.com/TV2Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szécsi Debóra, Cooky felesége elhatározta magát, és belement végül a fogászati beavatkozásba.

Számtalan embernek rémálma a fogorvoshoz elmenni, sokan már a fúrógép hangjától is rosszul lesznek, az érzéstelenítő injekcióról és az ínyfelmetszésről pedig már ne is beszéljünk. Szécsi Debóra viszont elszánta magát, és fogszabályzót rakatott fel, amit azóta kifejezetten meg is kedvelt már. Az egykori táncos ma már büszkén vállalja mosolyát.

„Annyira örülök, hogy egy éve belevágtam a fogszabályozásba. Nagyon féltem az egésztől, de amikor látom, mennyire szépen alakul a fogam, nagyon boldog vagyok”

– írta ki Instagram posztja alá Szécsi Debóra.

A képen hatalmas örömmel mosolyog Cooky felesége, akinek a fogai olyan fehéren ragyognak, hogy egy Colgate-reklámba is azonnal meghívnák. A rendezett fogsor kialakításához vezető út azonban nem volt egyszerű. Debóra ugyanis rettegett a fogorvostól, emiatt barátaihoz fordult segítségért a beavatkozást megelőzően. Cooky, az eredetileg Franciaországból származó rádiós elmesélte, hogy Sterbinszky Károlyt keresték fel, hogy szájsebész felesége bánjon el az egykori táncosnő bölcsességfogaival.

A foghúzás nélkül ugyanis nem lehetett volna szebbé varázsolni Debóra mosolyát, ezért muszáj volt átesnie a folyamaton. Végül egyáltalán nem bánja Cooky felesége, hogy végigcsinálta, sőt, jobban örül a mosolyának, mint valaha. 

„Nektek volt olyan az életetekben, hogy valamitől féltetek, de amikor belevágtatok, életetek egyik legjobb döntésének bizonyult??”

tette fel a kérdést követőinek Szécsi Debóra.

Az Instagram-posztját itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás