promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka bevállalta: áttetsző ruhában mutatta meg a tökéletes testét, a fél országot feltüzelte - képek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Forró fotókkal jelentkezett Rubint Réka, aki elképesztően néz ki ezekben a dögös ruhákban.

Schobert Norbi szeretett felesége, Rubint Réka nemrég ismét kés alá feküdt, ugyanis eljött az ideje annak, hogy kicseréljék az implantátumait. Az eddig kirakott posztjai alapján nagyon jól sikerült a beavatkozás, hiszen a fitneszedző szexibb, mint valaha, ráadásul folyamatosan csábító képekkel ajándékozza meg hűséges követőit, akik láthatóan nagyon hálásak ezért.

Rubint Réka nemrég olyan fotókat rakott ki magáról, amikkel rögtön feltüzelte a rajongóit, hiszen áttetsző ruhában mutatta meg a tökéletes, kisportolt testét, a hatalmas kebleit pedig csupán egy apró, feszes melltartó fedte, ami nem sokat hagyott a fantáziának – mondani sem kell, hogy a híresség ezzel rendesen felforrósította a hangulatot.

Az eddigi visszajelzések alapján az emberek nem győzik dicsérni Rubint Réka szűnni nem akaró nőiességét és ellenállhatatlan vonzerejét – sőt, még Rácz Jenő éppen várandós felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is három tüzes hangulatjellel jelezte kommentben, hogy Réka bizony hihetetlenül jól néz ki még most is.

Itt lehet megnézni Rubint Réka képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás