promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóri szándékosan hagyta kigombolva az ingét, hogy megleshessük alatta a piros melltartóját
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető egy dubaji kiruccanás után vetette bele magát ismét a munkába.

Ördög Nóra szeptemberben töltötte be a 40-et, ami nyilván csak egy szám, és szerencsére ezt a gyönyörű műsorvezető is így fogja fel. Ezerrel pörög, a folyamatos posztjaiból pedig az is kiderül, hogy amibe csak lehet, igyekszik bevonni a családtagjait is.

A napokban például fotózáson volt egy fehérneműmárka felkérésére, amelyen a 8 éves kislánya, Mici is megjelent. És ha már ott volt, igyekezett rendbe szedni az anyukája ruházatát, mert kissé slamposnak vélte.

„Mici odaugrott, hogy begombolja az ingemet a fotózáson, mert azt hitte, véletlenül maradt nyitva. Pedig nem…”

– világosított fel mindenkit Nóri, aki szerint nagyon fontos, hogy akár egy garbó alatt is kényelmes, tökéletesen megválasztott fehérneműt hordjon. Valószínűleg sok nő egyetért vele abban, miszerint attól, hogy nem (mindig) látszik, nagyon is lényeges, mi van a ruha alatt.

A műsorvezető egyébként dubaji villámlátogatással hangolt a 2022-es évre, az pedig jó alkalom volt arra, hogy kettesben tölthessen el pár napot a férjével, Nánási Pál fotóművésszel. Nóri ígérete szerint hosszabb videót is láthatunk majd a Rász el-Haima-i Emírségben tett kiruccanásukról.

Egyelőre be kellett érnünk egy egyperces ízelítővel, a milliónyi szerzett élmény felvillantásával. A látogatás egyik legizgalmasabb eleme az a virtuális előadás lehetett, amelyben Nóriék egy idegen világba csöppenve érezhették magukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás