promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Hosszú Katinka nagyon furcsa videót rakott ki magáról, mindenkit meglepett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka nagyon meglepte a követőit a legújabb videójával, ami kifejezetten érdekes lett.

Igazi érzelmi hullámvasútként élhették meg Hosszú Katinka kedvelői az utóbbi hónapokat, hiszen az úszónő a tavalyi olimpián sokaknak csalódást okozott a teljesítményével, így hamar felmerült a pletyka, hogy visszavonul, majd szerencsére kiderült, hogy mégsem. Pár hete viszont megint úgy tűnt, hogy többé nem úszik a világklasszis sportolónk, de sokak örömére ezek a hírek is hamisnak bizonyultak.

Hosszú Katinka jelenleg is ezerrel edz, hogy összejöjjön a nagy visszatérés, közben pedig arra is volt ideje, hogy egy egészen furcsa videót készítsen a követőinek, amin azt láthatjuk, hogy fejjel lefelé van a medencében, és az elválasztón sétál – mintha kötéltáncolna, csak fordítva, ráadásul vízben.

Az eddigi visszajelzések alapján az emberek többségét mondhatni lenyűgözte Hosszú Katinka felvétele, hiszen valóban nagyon érdekes így látni őt, de persze bőven akadtak olyanok is, akik összezavarodtak a videó láttán, mivel nem igazán tudták, hogy mi értelme volt ennek – sőt, páran még el is kezdtek aggódni az olimpikonért, pedig csupán egy kis mókázásról van szó.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinka videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás