promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo barátnője mindenkit meglepett az új képével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez elbűvölő fotót posztolt oldalán a pocakjáról.​

Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez csodálatos nőként ragyog a kamerák előtt - hát még ha kisbabát vár! Az ikrekkel várandós kismama elkápráztató fotót osztott meg Instagram oldalán, amelyen a kerek pocakja is látható már. 

A focista és szerelme hamarosan hat gyermeknek örvendhetnek családjukban, ugyanis most duplán érkezik az öröm! 

Cristiano és Georgina az elmúlt év őszén harangozták be az ikrek érkezését. A modell azóta nem sok friss képet osztott meg magáról, így már kíváncsian vártuk a fejleményeket. Pocakja most már igencsak kikerekedett, de alakja szinte semmit nem változott! 

A kismama ikrei áprilisra vannak kiírva az orvosok szerint, tehát most körülbelül a hatodik hónapban lehet. Feltehetően a nemrég megosztott képeit sem régebben készítette, hiszen gömbölyű hasából ítélve már nem sok lehet vissza a babák érkezéséig. Eddigi forrásaink szerint a családba egy kislány és egy kisfiú fog érkezni. 

Georgina Rodríguez és Cristiano Ronaldo jelenleg négy gyermeket nevelnek közösen, de eddig csak egy közös vérszerinti kislányuk született, Alana Martina. 

A fénykép megosztásához üzenetet nem fűzött ugyan a híresség, de tekintete mindent elárul: ugyanolyan elbűvölő, mint eddig. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás