promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nyilvánosan üzent az embereknek, erre egyáltalán nem számított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rengeteg támadás után még Tóth Gabit is meglepte, hogy mennyire pozitívan reagált a közönség.

Tóth Gabi az utóbbi hónapokban többször is a figyelem középpontjába került, de nem mindig úgy, ahogy valószínűleg szerette volna. Számtalan gusztustalan beszólást kapott az egyesek szerint hirtelen jött stílusváltása miatt, és nem mindenki érezte hitelesnek, hogy most „ősanyaként”, magyar motívumok között szerepel a klipjeiben – de úgy tűnik, hogy a december végén bemutatott „Szeretni jöttem” című zenéje mégis megtalálta az útját a közönség szívébe, és ezt nagyra értékeli az énekesnő.

„Holnap lesz egy hónapja, hogy kicsit aggódva osztottam meg veletek a legújabb dalomat. Egy darabot adni magunkból mindig nagy kihívás és a maga módján dilemma elé állít. Akkor még csak nem is reméltem, hogy ennyi kedvességet és szeretetet fogok kapni cserébe. Egy dolgot szeretnék most üzenni Nektek: Szeressetek bátran!”

– írta Tóth Gabi.

Ezek alapján az emberek lassan kezdik elfogadni, hogy Tóth Gabi már nem olyan, mint régen volt, hiszen az élet természetes velejárója a változás, ami elkerülhetetlen, főleg a művészek esetében.

A dal lassan félmillió megtekintésnél jár YouTube-on, így a híresség ismét örülhet a sikernek, de jó eséllyel inkább az teszi boldoggá, hogy kivételesen nem kell a tömegével érkező durva támadásokkal foglalkoznia.

Itt lehet megnézni Tóth Gabi posztját:

Itt pedig a dal, amiről írt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás