promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M rögtön nagyot profitált abból, hogy összejött Kulcsár Edinával
Borítókép:  9Tv- Ferencváros Televíziója - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig Varga Márk lehet, nem akart ekkora hírverést maga körül.

Kulcsár Edina most mindenhol a címlapokon díszeleg. Az elején még csak az volt a sztori középpontjában, hogy szétmentek Szabó András Csutival, de aztán rögtön robbant a bomba, hogy a modell már a G.w.M nevű rapperrel jár, akinek Varga Márk a polgári neve.

Edina és Csuti kapcsolata jó ideje megromlott, és a modell már Márk karjai között kereste a boldogságot. Edina nem akarta ezt ilyen hamar nyilvánosságra hozni, de a Blikk kiszagolta a dolgot, így fel kellett vállalniuk azt, hogy együtt vannak.

G.w.M lehet, hogy nem akart ilyen gyorsan a figyelem középpontjába kerülni, mert eléggé underground figura volt, de most ő is a média kereszttüzében áll.

A 24.hu például azt is kiderítette, hogy ismertségi szinten Márk elég jól profitált abból, hogy összejött a modellel. L.L. Junior távoli rokonának pár nap alatt 24 ezerrel nőtt az instagramos követőtábora.

Ez bizony elég nagy ugrás, de az emberek többsége kíváncsi arra, hogyan alakul ez a kapcsolat. Ez a rappernek csak jó, mert a zenéivel így csak még több embert tud majd elérni.

G.w.M-nek két gyermeke van, akik abszolút nem szenvednek hiányt semmiben: négyéves kislányának 50 millióért vásárolt ingatlant, és a másfél éves fiának is készül lakást venni, hogy a jövőjük be legyen biztosítva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás