promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti újra megszólalt: csalódott Kulcsár Edinában
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuti nem számított rá, hogy ilyen hamar egy másik férfi mellett fogja látni Kulcsár Edinát.

Pár napja felrobbantotta a netet a hír: az egyik leghíresebb celebpár, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti, elválnak. Hosszasan, egy éven keresztül küzdöttek házasságukért, de végül mégis úgy döntöttek, hogy külön folytatják útjaikat - tették közzé közösségi oldalaikon. 

Azóta már az is kiderült, hogy Kulcsár Edina nem vesztegeti az idejét: új férfi mellett talált boldogságra. 

Edina egy korábbi bejegyzésében hozta nyilvánosságra, hogy Csutival már jó ideje nincsenek együtt, de a gyerekek miatt szoktak időt együtt tölteni. Nem tagadja viszont, hogy rátalált a nagybetűs szerelem, amiről eddig álmodni sem mert - mégpedig G.w.M személyében.

„Nehéz erre hirtelen mit reagálni. Nagyon sok kérdés van most a fejemben, amire ez magyarázatul szolgálhat, de ülepednie kell a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet”

- nyilatkozta Csuti az üggyel kapcsolatban, majd így folytatta: 

„Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azzal is - bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem.”

A sors pikantériája, hogy nemrég pont Csuti mutatta be egymásnak Kulcsár Edinát és G.w.M-et. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás