promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj: Céline Dion nem tudja tovább folytatni a turnéját - Ezért mondta le a koncerteket!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyira beteg lett Céline Dion, hogy le kellett mondania a turnéját.

Az énekesnő súlyos izomgörcsökkel küzd, így nem tudja folytatni a Courage World Tour koncertsorozatot. Ezért lemondta a fennmaradó 19 észak-amerikai fellépését, amiket március 9-től április 22-ig kellett volna megejtenie.

A turnét egyébként a koronavírus miatt már többször megszakította, eredetileg 2019-ben kezdődött. Összesen 52 koncertje maradt el, de úgy tűnik, most tavasszal véglegesen leáll az észak-amerikai része.

Céline Dion súlyos és tartós izomgörcsökben szenved, ami már a teljesítményét is gátolja, ezért a tavaszt gyógyulással akarja tölteni az orvosai tanácsára.

"Nagyon reméltem, hogy már jó leszek, de azt hiszem, türelmesebbnek kell lennem, és követnem kell az orvosaim által javasolt rendet. Sok szervezés és előkészület jár a műsorainkkal, ezért ma olyan döntéseket kell meghoznunk, amik hatással lesznek a terveinkre két hónap múlva. Teljesen egészségesen térek majd vissza újra, amint mindannyian túl vagyunk ezen a járványon, és alig várom, hogy újra színpadra léphessek”

- írta a közleményében Céline Dion.

Az európai fellépései még elérhetőek, azokat nem mondta le. Az első koncertet május 25-én tartják az angliai Birminghamben.

Forrás: Variety
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás