promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fotót osztott meg Berki Krisztián felesége – ezt gondolják róla a kommentelők
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi rögtön csúcsformába lendült a szülés után.

Berki Krisztián és Mazsi kislánya még november elején jött világra. Aki akarta, az élőben is láthatta a pillanatot, mivel a pár úgy gondolta, hogy az interneten közvetíti a szülést.

Elég rendhagyó dolog volt ez, és sokan ki is akadtak miatta, hogy Berkiék még ebből is showt valamint pénzt akarnak csinálni. Ettől függetlenül sokan voltak kíváncsiak a megható pillanatra, amikor a kislány világra jött.

A kamera még a császármetszés összevarrásánál is jelen volt. Végül Berki Emma 3200 grammal és 56 centiméterrel jött a világra. Mazsi már sok fotót megosztott róla a közösségi médiában, és tényleg gyönyörű a baba.

Berki Krisztián párja most azt mutatta meg, hogyan halad a fogyással. Vannak olyan világsztár modellek, akik semmi perc alatt leadják a pocakjukat, és ezzel Mazsi is remekül halad.

Az anyuka egy speciális leggingset is segítségül hívott, ami formálja az alakját.

A kommentelőktől csak pozitív visszajelzéseket kapott:

„Örülök hogy nálad, nem arról kell olvasni, hogy szétedzed az agyad, mihelyst megszületett a babád”

„Nagyon csini vagy!! Jó, hogy próbálsz a valóságnál maradni, nem insta-szerűen eltorzítani a képet”

„Szerintem nagyon csinos vagy, semmi szégyellni valód nincs. Ha maradna is egy kis poci amit kétlek, akkor pedig a legszebb nyoma lenne annak, hogy a pocakodban fejlődött egy gyönyörű kislány.”

Mazsi valószínűleg vissza akarja szerezni teljesen a régi alakját, és ha így halad, tényleg nem lesz szüksége fogyókúrára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás