promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy részeg nő hányta le a népszerű magyar énekesnőt, de nem ez az egyetlen bizarr dolog, ami történt vele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi beszélt arról is, amikor a pályája elején valaki petárdát dobott a színpadra a fellépése közben.

Tóth Gabi a csalad.hu-nak adott egy hosszabb interjút, ahol igyekezett megnyílni minden témában. Ez sokszor biztosan neki is nehéz, mert a kommentelők többsége szereti kiforgatni minden egyes megnyilvánulását, de hát ez a népszerűséggel együtt jár.

Tóth Gabi elmondta, hogy hiába a rutin, továbbra is izgul, ha színpadra kell állnia. Benne volt az a félelem is, hogy mivan, ha a koronavírus miatt megint nem lesznek koncertek, így rengeteget dolgozott.

Emiatt sajnos kevesebb időt tudott együtt tölteni a lányával, ami miatt lelkiismeret furdalása volt, de Hannarózát továbbra is egy szerető család veszi körül, és ez a legfontosabb.

„Hanni egy nyitott, érdeklődő kislány, aki tökéletesen helyt áll ebben a sokak számára fordított világban és az anyukája hivatása nem elvesz, hanem hozzáad az életéhez. A nagyszülők óvó szeretete pedig gondoskodik arról, hogy az a biztonsága, rendszere is meglegyen az életben, amire egy ilyen kis lénynek szüksége van”

- nyilatkozta a lapnak az énekesnő.

Szó volt a régebbi fellépéseiről is, amikor valaki sörös üveget, vagy éppen petárdát dobott a színpadra, de nem Tóth Gabi legbizarrabb sztorija.

„Volt még egy nagyon emlékezetes fellépésem egy elegáns céges bálon, egy akkor nagyon felkapott belvárosi helyen, ahol egy gyönyörű estélyi ruhában lévő hölgy éppen mondani akart valamit (szeretném hinni, hogy gratulálni akart, de már soha nem fogjuk megtudni), de amikor kinyitotta a száját, hirtelen rajtam landolt a nem sokkal korábban elfogyasztott háromfogásos vacsorája, némi alkohol kíséretében. Magyarul lerókázott”

- mesélte a nem mindennapi sztorit az énekesnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás