promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves eddig összesen kétszer kért aláírást hírességektől - Ők voltak azok!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves elárulta, hogy ki volt az a két híresség, akiktől aláírást kért.

Keanu Reeves jelenleg a világ egyik legnagyobb filmsztárja, akit szinte mindenhol ismernek. Nemrég mutatták be a legújabb, Mátrix: Feltámadások című filmjét, amit Stephen Colbert műsorában is népszerűsített, ráadásul közben egy különleges kérdezz-feleleknek is szemtanúi lehettek a nézők, amiben rengeteg érdekesség derült ki a színésszel kapcsolatban.

Keanu Reeves elárulta, hogy eddig összesen két alkalommal kért aláírást más sztároktól: az első a híres zenész, Lou Reed volt, de ezt igazából nem is magának szánta; a második pedig George Carlin volt, akivel együtt dolgozott a Bill és Ted-szériában, ráadásul sokan őt tartják minden idők egyik legjobb amerikai komikusának.

A híresség elmondta, hogy Lou Reed mindössze a saját nevét írta egy apró papírra, míg George Carlin egy elég obszcén üzenettel tette maradandóvá a saját autógramját:

„Kedves Keanu! B*szódj meg!”

Keanu Reeves persze tudta, hogy csupán poénról van szó, ráadásul utólag kiderült, hogy a humorista másnak is pont ilyen üzenetet írt, szóval ez számára megszokott volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás