promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa és Emilia Clarke valóban összejöttek?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan arra gyanakodnak, hogy Jason Momoa válása emiatt történt.

Jason Momoa és Lisa Bonet 2007-ben házasodtak össze, és a rajongóikat nagyon lesokkolta a bejelentés, hogy külön utakon folytatják.

Ahogyan megjegyezték, lehet a szerelem elmúlt, és a tűz kihunyt a kapcsolatukból, de az egymás iránt érzett szeretet, illetve tisztelet megmarad. Momoa és Bonet bár külön utakon folytatják, de a közös gyermekeiket mindenképpen együtt nevelik majd.

Elsőre úgy tűnik, hogy valóban nincsen semmi feszültség közöttük, és a feszült hangulatot hanyagolva fognak tudni szakítani egymással.

Ilyenkor persze feltámad a rajongók és az internet fantáziája, és többet gondolnak bele a dologba, mint ami mögötte van. Ők például már össze akarják hozni egymással Momoát Emilia Clarke színésznővel.

Ők ugyebár együtt dolgoztak a Trónok harca sorozatban, és azóta nagyon jó barátok, és az internet népének többsége azt szeretné, hogy legyen valami több köztük. Ezt egy képre alapozták, amin Momoa és Emilia Clarke közösen szerepelnek.

A színésznő oda is írta a poszthoz, hogy ha már Jason beugrott, akkor ellenőrizték, hogy tud-e még fekvenyomni egy Khaleesit.

 „Lehet, hogy nincs köztük semmi, de ha tiszteli a párját, akkor ne tegyen ki ilyen meghitt képeket egy másik nővel”

- írta Instagramon az egyik kommentelő.

Természetesen a többség tudja, hogy itt baráti bolondozásról nincs több a levegőben, akármennyire is szeretnék ezt a rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás