promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sztárénekesnő tangáját mintha arra szabták volna, hogy mindent megmutasson
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa szakított a barátjával, a bánatát pedig egy egzotikus vakációval próbálta enyhíteni.

A csupán 26 éves, de már háromszoros Grammy-díjasnak számító Dua Lipa éppen az ünnepek előtt szakított barátjával. Anwar Hadiddal (a modell Bella Hadid testvérével) két és fél évig alkottak párt, így a koszovói-albán származású angol énekesnőt alighanem megrázta a szétköltözés.

Bánatát egy St. Barts-on eltöltött vakációval próbálta enyhíteni, ahol egy jacht utasaként gyakran mutatkozott bikiniben. Élénkzöld melltartója szinte alig takart valamit a kebleiből, narancssárga tangáját pedig mintha kifejezetten arra szabták volna, hogy mindent megmutasson (képek itt).

A barátokkal és családtagokkal lógó sztárénekesnő pár nappal később egy szintén alulszabott rózsaszín szettben hengergőzött az otthoni fűben, majd az egyik barátnője társaságában azt is megmutatta, mennyi pizzát tud egyszerre befalni.

Dua Lipa számára tehát nem megy könnyen a felejtés, szemmel láthatólag nem tud mit kezdeni azzal, hogy 4 évvel fiatalabb barátjával szakítottak, illetve – ahogy a hivatalos közlemény fogalmaz – rövid szünetet tartanak a kapcsolatukban.

Az énekesnő közben azért a pénzszerzéssel nem állt meg, pár hete létrehozta a Service 95 nevű lifestyle-márkáját. Ebben heti hírlevelekben és podcastokban osztogat majd a követőinek tanácsokat arról, milyen éttermeket, szállásokat, illatokat, zenéket válasszanak maguknak, ha olyan menők akarnak lenni, mint ő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás