promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliók rajonganak a magyar színésznő videójáért, és ő nem is tudott róla
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Steinkohl Erika paródiáját már 5,5 millióan nézték meg.

Ha valakinek azt mondanánk, hogy: „tudod, a rendőrnő abból a videóból” mindenkinek eszébe jutna az Aradi-Varga Show ikonikus jelenete, amiben egy rendőrségi szóvivő hölgy férje tudtára adja, hogy tud a szeretőjéről. Mindezt persze kifigurázva, viccesen, a szakma stílusában.

A videó persze - ahogy az lenni szokott - a televízióból egyenesen az interneten landolt, ahol pillanatok alatt ért el milliós nézettséget. Hiába a milliós nézettség, a kisfilm főszereplője még csak nem is sejtett semmit a hatalmas sikerről. Steinkohl Erika színésznőt a színházba járóknak aligha kell bemutatni. Viszont most már rengeteg internetező is arcról felismeri a művészt, aki, mint már említettük, nem tudott arról, hogy videójukat több millió felhasználó nézte már meg. Legalábbis ameddig az ismerősei nem szóltak neki.

„Egy ismerősöm egyszer azt írta nekem: na mit szólsz a nézettséghez? Én nem értettem semmit, így kértem, hogy mondja el miről van szó, majd átküldte a videót. Nem hittem a szememnek, néhány nap alatt a jelenetünk felvétele átlépte az 1 milliós megtekintést”

– meséli a színésznő.

Erikát azóta rengetegen felismerik az utcán, odamennek hozzá, lefotózzák. Ezt elmondása szerint a műsornak és a videónak köszönheti, korábban nem történt vele hasonló eset. Mindeközben a felvétel átlépte a 5 és fél milliós megtekintést a legnagyobb közösségi-oldalon.

„Nem vagyok egy nagy internetező, így nem igazán figyelem, hogy éppen mennyinél áll a kisfilmünk. Élem tovább az életemet, szerencsére sokat dolgozom, készítjük az új Aradi-Varga Show epizódokat a fiúkkal”

A színésznőtől pedig a későbbiekben sem áll majd távol a humor. Kolléganőjével, Csányi Erikával nemrég új oldalt indítottak, ahol szintén vicces videókat készítenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás