promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus lebukott: új szerelme van? – lesifotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miley Cyrust lencsevégre kapták egy új férfival, úgy tűnik, hogy elrabolták a botrányhős énekesnő szívét.

Szilveszterkor fotózták le az énekesnőt egy új sráccal, Maxx Morandoval. A pár állítólag titokban tartotta a kapcsolatát, ami nem most kezdődött. A rajongóknak már egyébként feltűnt, hogy sok időt töltenek együtt. Miley Cyrus új You című szerzeményét sokak szerint az új szerelméről írta. 

A párosukat először Nashville-ben, Tennessee-ben vették észre még júliusban, és novemberben együtt vettek részt a Gucci divatbemutatóján. 

Maxx Morando egyébként szintén zenészként tevékenykedik (dobos a Liily rockbandában), valamint Shane Kastl divattervezővel együttműködve készítettek egy fotósorozatot a Vogue-nak, amiben Miley Cyrust öltöztették fel úgy, mint egy mesefigurát, saját ruháit újragondolva. Az interjú alapján úgy tűnt, az énekesnő nagyon büszke új párjára, mert így nyilatkozott a lapnak a Shane Kastllel közös munkájáról:

"Az együttműködésük tökéletes példája annak, hogy a fenntarthatóság a divat következő szakaszává válik."

Egy bennfentes szerint a zene iránti kötődés hozta őket össze, de ma már sokkal több van köztük, mint barátság, és nagyon jól érzik magukat együtt.

A párosról készült lesifotókat a DailyMail oldalán nézhetitek meg. Az elkapott pillanatokban az énekesnő apró ruhákban bohóckodik új párja előtt, valamint csókot is váltanak Maxx Morandóval. 

Miley Cyrus legutóbb Pete Davidsonnal vezetett szilvesztei műsort, és a humoristával flörtölt, de mindez csak színjáték volt, valójában másnak sikerült elrabolnia a szívét, és a képek tanulsága szerint nagyon boldogok együtt. 

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás