promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra levideózták a fekete párducot Magyarországon? Ezen a helyen láthatták az állatot - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy videó is felkerült a Youtube-ra.

Néhány héttel ezelőtt állítólag feltűnt egy fekete párduc Magyarországon, a ragadozóról az első felvételeket Fülöp Róbert kiskunhalasi polgármester ismertette az interneten. A videón egy pumához hasonló, sötétszínű állatot lehet látni a messzeségben. Nem sokkal rá, már a fél magyar internet azt találgatta, hogy vajon, mit lehet látni a felvételeken pontosan.

Később a rendőrség is bekapcsolódott a nyomozásba, a hatóságok azt is megvizsgálták, hogy nem manipulált videóról van-e szó. Nem sokkal rá egy közleményben már azt írták, hogy a felvételek valósak, de egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy milyen állat látható a videón. A szakemberek szerint a legvalószínűbb, hogy egy fekete párduc.

Az elmúlt hetekben többször is látni vélték az állatot Magyarországon, többek között Kecskeméten és Szolnokon is. Január 14-én pedig egy újabb videó került fel a Youtube-ra az Egri Ügyek jóvoltából, akik egy olvasójuktól kapták azt. Mint cikkükben írták:

"A felvételt olvasónktól kaptuk, elmondása szerint az Kerecsendnél készült, és nagyjából 60 centi magasnak tippelte a videóban szereplő állatot"

A felvételek alapjáán nem lehet megállapítani, hogy milyen állat látható a videón, a készítők azonban első reakciójukból azt mondják:

"Öcsém, ez nem macska, tuti, hogy nem macska"

(via Sokszínű Vidék)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás