promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Middleton nem tud elszakadni Dianától, megható módon tisztelgett előtte – képek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné új születésnapi fotóin Diana ékszereit viseli, ezzel is tisztelegve az egykori hercegné előtt.

Január 9-én ünnepelte 40. születésnapját Katalin hercegné. Ebből az alkalomból készült róla új fotósorozat, amin a menyasszonyi ruháját is tervező Alexander McQueen munkáit viseli különleges ékszerekkel párosítva. Ezzel pedig a királyi család két tagja előtt is tiszteleg - írja a Page Six.

Az egyik képen Kate Middleton egy vörös szatén ruhát vett fel II. Erzsébet királynő Diamond Frame fülbevalójával, amit már többször hordott a múltban. A másik két kép fekete-fehér lett, és a Collingwood Pearl fülbevalót viseli, ami valaha néhai anyósáé, Diana hercegnéé volt. Az elmúlt években számos más alkalommal is viselte ezt a darabot, amit Dianának ajándékoztak 1981-ben, az esküvőjére Károly herceggel.

Bár az ékszereivel tisztelgett a brit királyi család két legemblematikusabb női tagja előtt, a ruháit saját stílusának megfelelően választotta, és szokás szerint visszafogottan gyönyörű volt.

A képek ki lesznek állítva a brit Nemzeti Arcképtárban, Londonban. A múzeumban speciális kiállítást láthatnak a látogatók. Mintegy 10 000 tárgyat őriznek ott, elsősorban az angol történelem, a tudomány és a művészetek jeles képviselőinek arcképeit. Megtalálható ott egyebek között William Shakespeare híres portréja, de I. Erzsébet és VIII. Henrik festménye is, és persze a mostani brit királyi család tagjainak a képei is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás