promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hálószobájuk alatt egy hatalmas másik szobát találtak, amely nem volt üres, így pedig sikerült megfejteniük a rejtélyt - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Titkos csapóajtó vezetett egy új világba.

Az elmúlt évben a TikTok-on elképesztő népszerűségre tett szert a secretroom nevű tematika, amelynek keretében a userek egymásnak mutogatják azokat a videóikat, amelyekben a saját otthonaikban, vagy például a kollégiumi szobáikban találnak olyan átjárókat, amelyek létezéséről eddig nem tudtak. A tavalyi év egyik legnépszerűbb felvétele és története egy nem mindennapi sztori lett, amelyben egy New York-i lakos folyton azt érezte, hogy a fürdőszobájában található tükör mögül csak úgy dől be a hideg levegő.

Miután leszedte a falról, akkor jött a nagy meglepetés, hiszen a tükör mögött egy másik lakás rejlett. Nem is akármilyen állapotban, még bútorok is voltak benne. A sztori később a Youtube-ra is felkerült egy hosszabb videó formájában.

Egy újabban feltett esetről a The Sun számolt be, a történet szerint a fiatalok a hálószobájuk alatt találtak egy másik hatalmas szobát, ahová egy csapóajtón keresztül jutottak be, miután felszedték a padlószönyeget. A rejtett, titkos szobát pedig még előttük nem sokkal is használhatták, hiszen tele volt szeméttel, többek között üres alkoholosüvegekkel, így azt megfejtették, higy valószínűleg kllégisták járhattak ide, arra a helyre, amely éppen a hálószobájuk alatt van, és onnan oda egy járat is vezet.

Utánajártak, hogy a ház a 18. században épült, a szoba pedig valószínűleg egy régi paplyuk lehetett, egy oylan kis helyiség, amelyet Angliában gyakran építettek bele az épületekbe, hogy a menekülőknek rejtekhelyet tudjanak adni. Sőt, ez lehetett egy menekülőút a ház lakóinak is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás