promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi a fél országot feltüzelte a kerek popsijával, ez a látvány le fog taglózni - fotók
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi aprócska bikiniben villantotta meg a tökéletes fenekét, ettől mindenkinek le fog esni az álla.

Pár hónapja még a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásaival és a folytonos villantásaival hergelte az embereket Tóth Andi, de a Dancing with the Stars című műsornak köszönhetően teljesen más megvilágításba került, és kivívta magának a közönség szimpátiáját, tiszteletét. Nemrég viszont nagyon kiakadt azon, hogy a média folyton rajta csámcsog, ezért elhatározta, hogy elmegy nyaralni, és annyit villant, mint még soha – és eddig ez így is történt.

Tóth Andi a minap a Karib-tengeren található Arubáról jelentkezett be, ahol láthatóan remekül érzi magát, ugyanis most újabb forró képekkel lepett meg minket: a felvételeken a kerek popsija kerül előtérbe, amit csupán egy falatnyi fekete bikinialsó takar, de az nem hagy túl sokat a fantáziának, így az énekesnő rajongói szinte megvadultak a látványtól – ami teljesen érthető.

Pillanatok alatt több ezren kedvelték Tóth Andi szexi posztját még úgy is, hogy a híresség csábító alakja miatt a követők többségének elsőre fel sem tűnt, hogy milyen meseszép helyen van – bár ember legyen a talpán, aki ilyen tökéletes domborulatok láttán képes a háttérre koncentrálni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás