promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az izgató valóságshow-sztár megmutatta, mit csinál egyedül egy hotelszobában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem sokat hagyott a képzeletnek, nem kellett benne csalódnunk.

A 27 éves Megan Barton-Hanson a Love Island (Szerelem Sziget) című párkereső valóságshow negyedik brit szériájában vált ismertté. Bár a négy évvel ezelőtti műsorban csak a negyedik helyen végzett (tiszta számmisztika), az ismertségét talán ő tudta a legjobban készpénzre váltani.

Az izgató szőke szépség többnyire fehérneműben pózol az Instagram-fotóin, legutóbb pedig azt is megmutatta követőinek, mit szokott csinálni, ha teljesen egyedül marad egy hotelszobában. Nem okozott csalódást!

Megan lényegében ugyanazt teszi, mint általában, vagyis fehérneműkben illeg-billeg a tükör előtt, miközben előnyös szelfiket készítget magáról. Jelen esetben egy vörös és egy fekete szettet is felpróbált, azt viszont nehéz eldönteni, hogy melyikben mutatott jobban.

Igazából a fotók csak afféle étvágygerjesztők voltak a médiaszereplő (fizetős) OnlyFans-oldalán lévő erotikus tartalmakhoz. Aki Megant még ennél is lengébb öltözetben akarja látni, annak bizony bele kell nyúlnia a zsebébe.

„Amikor egyedül maradok egy hotelszobában…”

– kezdett bele kommentként a hölgy egy ígéretes mondatba, amit aztán nem folytatott, mert mindenkinek a fantáziájára bízta, hogyan fejezné be azt. A képek az Insta-oldalán már nem elérhetők, de a Daily Mail szerencsére megőrizte számunkra.

A médiaceleben persze nem minden eredeti már, a közelmúltban például mellkisebbítésen esett át, erre a szokatlan beavatkozásra a jelentős fogyása miatt volt szükség. Ami megmaradt a kebleiből, az is bőségesen elég a férfiak lefegyverzéséhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás