promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő már egy éve lakott az új otthonában, hátborzongató felfedezést tett, miután bepillantott a szőnyege alá - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meg is örökítették a nem mindennapi felfedezést.

Biztos, hogy sokunkkal megesett már élete során, hogy az új lakásba vagy házba költözéskor sokáig halasztgattuk például a padlás megnézését, majd több hónap, esetleg egy év után, mikor felmerészkedtünk oda, fura meglepetés ért minket. A TikTok-on az ilyen nagy felfedezővideóknak óriási rajongótábora van, így a userek sem fogják vissza magukat, ha valami nagy meglepetés éri őket otthonunkba.

Korábbi cikkünkben már bemutattuk a közösségi oldal egyik legnépszerűbb videóját, amelyben egy New York-i lakos a saját lakásában folyamatosan azt érezte, hogy valahonnan jön a húzat, majd a fürdőszobai tükör mögött valami váratlan dolgot talált.

Egy másik felhasználó pedig arról mutatott egy hosszabb felvételt, amikor egyévnyi ottlakás után az új otthonában egy fura helyen felszedték a szőnyeget, akkor elképesztő felfedezésben volt részük, mivel találtak egy lejárót a ház pincéjéhez. Miközben korábban a régi tulajdonsok nem is tájékoztatták őket arról, hogy a ház alatt van alagsor, pince.

@cranberrybutth013

This just happened and I’m still in shock

original sound - THAT bitch

A nő egy durván faragott csapóajtot talált a frissen felfedezett alagsorhoz, ahol bizony találtak pár nagyon régi cuccot is a korábban ittlakóktól:

(via MIC.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás