promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva elhagyja az országot, ide költözik a családjával
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő döntést hozott Horváth Éva: családjával együtt elhagyják Magyarországot.

Horváth Éva nemrég indította el saját YouTube-csatornáját, ahová olyan tartalmakat gyárt, amelyekkel mélyebb betekintést enged a magánéletébe. Az egykori szépségkirálynú legutóbbi videójában többek között arról beszélt, hogy csak bizonyos feltételek mellett lesz hajlandó megmutatni gyermekei édesapját, egyúttal bejelentette, hogy a családjával együtt elhagyják Magyarországot.

Éváék persze csak néhány hónapra költöznek el, és amint melegebb lesz az idő, hazatérnek. Mint az a videóból kiderül, a család úti célja Bali, amit Éva már most a második otthonának tart.

„Én ezt a hideget egyáltalán nem bírom, úgyhogy ezért választottunk egy sokkal melegebb desztinációt, ahol egész évben meleg van. Nagyon szeretünk egyébként itthon is lenni, csak nem ebben az időjárásban, ezért választottuk a csodálatosan szépséges Balit. Aki nyomon követi a kis életünk az tudja, hogy ide mi már több éve visszajárunk, lehet, hogy így ki is jelenthetjük, hogy ez most már a második otthonunk”

- fogalmaz a videóban Éva, aki hozzátette, hogy Balin be fogják íratni Kristóf fiúkat egy nemzetközi óvodába, hogy angolul és indonézül tanuljon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás