promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián őszintén megnyílt – veszélyben van a házasságuk Mazsival?
Borítókép:  Youtube.com/lifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újra szakember segítségéhez fordult a magyar celeb és párja, hogy megmentsék házasságukat.

Berki Krisztián szinte korlátok nélkül betekintést ad a magánszférájába, ehhez kétség sem fér. Nemrégen hatalmas port sikerült kavarniuk, ugyanis feleségével élő-adásban közvetítették új gyermekük születésének folyamatát. Aztán arról is beszámoltak, hogy habár évekig nem volt rá szükségük, most újra pszichológushoz járnak. 

A szakember segítségére azért van szükségük, mert házasságuk válságba került

- mint ahogyan arra fényderült az elmúlt hónapok alatt. 

Krisztián és Mazsi igencsak távol kerültek egymástól. Ezt az is tükrözi, hogy a TV2 riportere megkeresése során megkérdezte a kismamát hogy érzi magát, mire ő azt felelte: 

„Nagyon sz*rul...majdnem elváltam!”

Habár Krisztián nem sok mindent árult el feleségének kijelentéséről, de azt megosztotta, hogy az utóbbi időben nehéz időszakon mentek keresztül. Mostanra újra minden rendben van közöttük, amit a szakemberrel való beszélgetéseiknek köszönhetnek. 

„Egy szülési depresszióba kerültünk szerintem mindketten. Pszichológus segítségét kértük... Szerintem nagyon sokszor az emberek egóból működnek és azt gondolják, hogy nekik igazuk van. Akár az egyik akár a másik fél. Én azt gondolom, hogy először saját magunkban kell keresni a hibát. Utána esetleg a partnerünk figyelmét felhívni az esetleges hibáira. Nagyon sokan félnek pszichológustól vagy életvezetőtől tanácsot kérni, pedig nagyon fontos az, hogy nem feltétlenül terápiára kell elmenni, hanem mondjuk tanácsadásra. Nálunk egyébként csak ez segített. Azt gondolom, hogy mind a ketten hajlandóak voltunk arra, hogy tegyünk a közös kapcsolatunkért, a házasságunk megmentéséért és ma már azt gondolom, kellett ez a mélység ahhoz, hogy ma ilyen boldogságban élhessünk és sokkal stabilabbnak érzem most már a kapcsolatot”

 - nyilatkozta Berki.

A szülési depresszió úgy tűnik tehát Krisztián és Mazsi számára is véget ért. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás