promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztáv bevallotta az igazságot: „kapott tőlem egy pofont!”
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pár hónappal ezelőtt nagy port kavart, mikor gyermekbántalmazással vádolták Molnár Gusztávot, most pedig drámai vallomást tett a színész.

A Drága örökösök című sorozat, illetve a Nyerő páros előző évadának sztárja, Molnár Gusztáv tavaly nyáron hatalmas botrányba keveredett, mikor az exe azzal vádolta meg őt, hogy bántalmazta közös gyermeküket. A hírességet ennek hatására az RTL Klub kirakta a Hotel Margaret című, éppen készülő szériából, és azóta sem igazán kapott munkát színészként. Eléggé megosztotta a közönséget az ügy, hiszen nem lehetett tudni, hogy mi a pontos igazság, de az ATV-n futó Jakupcsek Night című műsor ma este képernyőre kerülő adásában tiszta vizet önt a pohárba a színész.

„Volt egy vitánk az autóban, és azt mondta: hülye vagy és anyának igaza van. És kapott tőlem egy pofont! Én azóta nem láttam a fiamat”

ismerte be a könnyeivel küszködve Molnár Gusztáv, aki már nagyon bánja tettét.

Ezek után Molnár Gusztáv még össze is verekedett az exe párjával, aminek ráadásul a gyermek is szemtanúja volt, így hatalmas családi perpatvar alakult ki aznap:

„Összeverekedtünk az új kapcsolattal, Ildikó új párjával. A gyerek előtt. A gyereknek végig kellett néznie, hogy az anyja is odajön, lökdösődik, hogy… Ilyen undorító dolog történt! Halálosan szégyellem magam, hogy ezt a fiamnak meg kellett élnie”.

Itt lehet megnézni egy rövid részletet a Jakupcsek Night ma esti adásából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás