promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő dolog derült ki Kóbor Jánosról – Ilyen volt valójában az Omega legendás énekese?
Borítókép:  Kóbor János / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega egyik tagja elárulta, milyen is volt a való életben a zenekar frontembere, Kóbor János.

Szinte az egész országot sokkolta a hír, hogy rövid megbetegedés után tavaly december 6-án, 78 évesen elhunyt az Omega legendás énekese, Kóbor János. A zenészt a család, barátok és a rajongók mellett a szakma is gyászolja, hiszen a magyar zenei élet egyik kulcsfontosságú alakja volt, aki igazi úttörőnek számított, és rengetegen felnéztek rá – de most kiderült, hogy volt Kóbor Jánosnak egy olyan oldala is, amit csak nagyon kevesen ismerhettek.

Az Omega egyik tagja, Debreczeni Ferenc, vagyis Ciki nemrég az M2 Petőfi TV Magas és mély című műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy Kóbor János ugyan a színpadon mindig egy jellegzetes, ikonikus figura volt, aki könnyedén az ujja köré csavarta a közönséget, de ő valójában egy jóval visszafogottabb ember volt, akivel nem nagyon csináltak közös programokat, és inkább a zenekartól pár méterre, egyedül figyelte az eseményeket.

Valószínűleg sokakat meglepett a dolog, hogy Kóbor János egy magának való, visszahúzódó, „magányos farkas” típusú személyiség volt, de úgy tűnik, hogy ez a kettősség kellett neki ahhoz, hogy egy igazi zenészlegendává váljon az Omega élén.

Itt lehet megnézni egy részletet az interjúból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás