promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Aggódunk érte” - Csollány Szilveszterről nyilatkozott a Magyar Torna Szövetség elnöke
Borítókép:  Csollány Szilveszter / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos nagyon keveset lehet tudni arról, hogy van most a lélegeztetőgépen lévő Csollány Szilveszter.

Nagyon megdöbbentette az embereket, mikor egy hónappal ezelőtt kiderült, hogy olimpiai aranyérmes sportolónk, Csollány Szilveszter, vagyis Szilas elkapta a koronavírust, és jelenleg is az életéért küzd a kórházban, ahol lélegeztetőgépen van. Egy ideig azt pletykálták, hogy az 51 éves olimpikon azért van ilyen rossz állapotban, mert nem kapott védőoltást, de végül kiderült, hogy ez nem így van, ugyanis két héttel a kórházba kerülése előtt beoltották Janssennel, ami egy egydózisú vektorvakcina – csak sajnos ennyi idő alatt nem tudott kialakulni a szervezetében a megfelelő védelem.

Jelenleg is az egész ország Csollány Szilveszterért aggódik, és ezzel a Magyar Torna Szövetség elnöke, Dr Magyar Zoltán is így van:

„Aggódunk érte. Sajnos, a felesége nem kommunikál a külvilággal, így mi sem tudunk semmi újat Szilasról. Figyeljük a híreket és nagyon szurkolunk neki, hogy az élete legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Sajnos úgy tűnik, itt már itt már csak két válasz lehet, hogy elvesztette a csatát vagy nem”.

Vereckei István, a tornaválogatott korábbi szövetségi kapitánya is sokat gondol Csollány Szilveszterre, és reméli, hogy hamar meggyógyul:

„Sajnos, nagyon keveset hallani az állapotáról. Minden nap várom a telefont, hogy valakitől érkezzen valamilyen jó hír, eddig hiába. De amíg élek, remélek, nagyon bízom benne, hogy Szilas fel tud épülni”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás