promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage 58 évesen ismét apuka lesz – Nagyon örülnek a több mint 30 évvel fiatalabb feleségével!
Borítókép:  Riko Shibata és Nicolas Cage / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage és felesége, Riko Shibata első közös gyermeküket várják, nagy a boldogság.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage éppen ma lett 58 éves, de úgy látszik, hogy nem csak emiatt van oka ünnepelni. A híresség tavaly februárban házasodott össze az akkori barátnőjével, a napokon belül mindössze 27 esztendőssé váló Riko Shibatával egy aprócska, intim ceremónia keretein belül, és úgy tűnik, hogy tényleg megtalálták a közös nevezőt, hiszen nagy dologra vállalkoztak, ami teljesen meg fogja változtatni az életüket.

Kiderült, hogy Riko Shibata várandós, így Nicolas Cage harmadjára is édesapa lesz. Azt viszont egyelőre még nem árulták el, hogy mi lesz a baba neme, bár könnyen lehet, hogy azt még ők sem tudják biztosan – egyelőre csak örülnek a gyermekáldásnak, ami érthető, hiszen az valóban különleges.

Sokan támadták annak idején Nicolas Cage-et, hogy ennyivel fiatalabb párt választott magának, de ezek szerint kár volt ezen pörögniük az embereknek, mivel a zseniális színész minden bizonnyal megtalálta a boldogságot Riko Shibata mellett, hamarosan pedig első közös gyermekük is megérkezik a kis családjukba, így tovább mélyül a kapcsolatuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás