promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kovácsovics Fruzsinak pszichológus segített - miért volt szüksége lelki támogatásra?
Borítókép:  YouTube.com/MannaTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Csillag Születik egykori énekes sztárja hosszú ideig küzdött lelki problémákkal, amiket szakember segített neki feloldani.

Kovácsovics Fruzsinát 15 éve fedezte fel a Csillag Születik nevezetű tehetségkutató műsor. Életének azóta is szerves része a zene és habár sokat segített neki az éneklés, nem volt mindig könnyű  neki. Interjúban mesélt nehézségeiről és jelenlegi helyzetéről. 

Fruzsi nagy családban nőtt fel, három testvérrel, akiknek mostmár gyerekeik is vannak, így az összejövetelekkor egy bőséges csapat örvendezteti. Ez karácsonykor sem volt másképpen, tizennégyen gyűltek össze. Ilyenkor náluk az a szokás, hogy mindenki verset ír az általa kihúzott családtagnak - igazi előadóestet tartanak. 

Nem kétség, hogy mennyi szeretet veszi körbe Fruzsit, azonban elmondása szerint ennek ellenére is voltak mentális problémái.

Régen úgy érezte, hogy tele volt megfelelési kényszerrel és nem tudott ellazulni. Először 28 évesen döntött úgy, hogy elkezdi önmagát fejleszteni és változtat a hozzáállásán. Szeretett volna elfogadóbb és természetesebb lenni - ebben segített neki a pszichológusa, akihez három évig járt. 

Kovácsovics Fruzsina azóta már szerepelt az IstenEst című műsorban is, aminek a döntésén sokat hezitált. Egyszerűen úgy érezte, hogy nem tudott azonosulni teljesen Istenes Bence és barátja Tomi stílusával, de aztán a visszafogottabb új évad neki is meghozta a kedvét a szerepléshez. 

Ebből is látszik, hogy az énekesnő nagyobb önismeretre tett szert időközben és tudott nemet mondani egy tőle távolálló felkérésre is.

A gyermekvállalás terén is érett elképzelést tanúsított: mindenképpen szeretne családot alapítani, de csak olyan partnerrel karöltve, akivel igazán szoros a kapcsolatuk. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás