promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő feleségének elege lett abból, hogy tabu a nemiszervről beszélni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz-Gyuricza Dóra mindenkit arra buzdít, hogy vágjon bele az intim tornába.

Rácz Jenő és a felesége között dúl a szerelem. Valószínűleg senki se gondolta volna, hogy a Michelin-csillagos séf A konyhafőnök egyik versenyzőjében fogja megtalálni az igazit. Pedig Rácz Jenő még nagyban randizgatott, amikor elkezdett beszélni Dórival.

A pötyögésből végül találkozás lett, aztán Rácz Jenőt annyira elvarázsolta az egykori versenyzője, hogy egyre többet akart vele beszélni.

A gyerekvállalásba még nem akartak volna belevágni, de az élet úgy hozta, hogy a nászútjukon megfogant a baba.

A Michelin-csillagos séf feleségének egyre jobban kerekedik a pocakja, amire annyira büszke, hogy bikiniben sem fél megmutatni a tengerparton.

Rácz-Gyuricza Dóra bevallotta, hogy nehéz a terhesség, és olykor fájdalmai is vannak, szóval nem fél tabu témákkal foglalkozni ezzel kapcsolatban.

„Rengeteg embernek van valamilyen fizikai vagy lelki problémája a nemiszervével kapcsolatban, Higyjétek el, SOKKAL több embernek mint gondolnátok. Én minden tekintetben szeretnék felkészülni a szülésre, így elkezdtem beleásni magam a témába és bizony mi mással lenne kapcsolatos a szülés élményünk mint a nemiszervünkkel”

- írta Instagramon Dóra, aki Kriston Andrea módszerét ajánlotta a kismamáknak.

Rácz Jenő felesége kismama felkészítő tanfolyamra is jár, ami rengeteg segítséget ad neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás