promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szürke ötven árnyalata jóképű sztárja nem félt attól, hogy vadul szeretkező milliárdosként skatulyázzák be
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jamie Dornan nem bánta meg Christian Grey szerepét a Szürke ötven árnyalatában, sosem félt tőle, hogy beskatulyáznák.

A Szürke ötven árnyalata című filmet 2015-ben mutatták be, Jamie Dornannek így rengeteg ideje maradt arra, hogy átgondolja, hogyan is hatott Christian Grey szerepe a karrierjére.

A The Telegraph interjújában kérdezték meg a színészt, hogy nem tartott-e attól, hogy beskatulyázzák emiatt a szexuálisan túlfűtött szerep miatt, amit kifejezetten viccesnek tartott. Bár megemlítette, hogy ez a kérdés sokakban felmerült korábban is, de benne sosem.

„Annak idején azt kérdezték tőlem, hogy félek-e attól, hogy sztereotipizálnak – mint mi? BDSM-szerető milliárdosként? Szerintem ez egyszeri eset volt. Semmi ehhez hasonlóval nem találkoztam azóta – öltönyt is alig hordok”

- nyilatkozta a színész.

Dakota Johnson is megszólalt a közelmúltban Anastasia Steele szerepéről, elmondta, hogy nem bánta meg, valamint azt is, hogy elindulhatott volna egy bizonyos irányba utána, de az nem érdekelte. Majd arra is kitért, hogy a Szürke ötven árnyalata is azok közé a filmek közé tartozott, amit a legnagyobb titokban akartak tartani a casting alatt.

„Nem beszélhettem erről senkinek. A családomban senki sem tudta”

- emlékezett vissza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás