promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Hudson falatnyi bikiniben túrázott, mindenkinek leesett az álla – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kate Hudson úgy gondolta, hogy túrázás közben is lehető legszexibben kell kinéznie, ezért bikiniben vágott neki az útnak. Természetesen videót is posztolt arról, ahogy a bokrok között bóklászik. 

A színésznő nemrég megosztott egy videósorozatot 14,5 millió Instagram-követőjével, amiben 2021 eseményeit veszi végig. Az első videón a már említett bikiniben túrázik. A bejegyzéshez pedig azt írta, hogy 2022 felé tart, és azon töpreng:

„Hol vagyunk? Hová tartunk?"

Kate Hudson valószínűleg a párjával túrázott, ő tarthatja a kamerát. Viccesen túlozva úgy tesz, mint akinek fogalma sincs, hogy hol van és merre tart. A férfinek köszönhetően sokáig csodálhatjuk a sztár fenekét a felvételen. A többi videó kevésbé lett szexi, azokban inkább a gyerekeire és a családjukra koncentrál.

A hasonló bejegyzés nem ritka az Instagramján. Napokkal ezelőtt megosztott egy promóciót, amiben egy vodkát reklámoz. A képeken szélesen mosolyogva pózol a fürdőkádjában egy pohár itallal a kezében.

Bár Kate Hudson keresett színésznő, az elmúlt években nem sok filmben lehetett látni. Helyette a cégére, a Fableticsre koncentrált, ami leginkább a leggingseiről ismert. A ruházati márkát 2013-ban alapította. Bízunk benne, hogy nemsokára azért a vásznon is viszontláthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás