promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi és felesége óriási bejelentést tettek: meglepetés érkezik a családba – képek
Borítókép:  TV2 (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi és Darai Andrea szívet melengető posztban osztotta meg velünk a hatalmas hírt.

Darai Andrea és a Szerencsekerék műsorvezetője, Kasza Tibi a közösségi oldalukon jelentették be kicsit sejtelmes módon az örömhírt: minden jel arra utal, hogy újabb gyermeket várnak, és néhány hónapon belül már négyen lesznek a családban. 

„Annyira fura, Lora Bellával egyfolytában kívántam az édességet… most meg…”

írta Kasza Tibi felesége az Instagram oldalán. 

Összesen három fotó látható Darai Andrea posztjában, amelyek közül az egyiken a hűtőszekrény előtt áll és egy 2022-es babaruhát tart, célozva nekünk ezzel a meglepetésre. 

A 2018-ban született első kislányuk, Lora Bella mellett hamarosan újabb gyerkőc vidítja majd fel a mindennapjaikat. Kasza Tibi negyven felett úgy érezte, hogy igazán megérett az apaságra, így már korábban kijelentette, hogy több gyereket is szeretne.

„Ha belenézek a tükörbe, nem popsztár, műsorvezető vagy médiaszemélyiség, hanem apa vagyok, itt a gyerekem, akinek jön a foga, és el kell terelnem róla a figyelmét. Még nem hallott hangos szót, és az a tervem, hogy ez így is marad. Nem tudjuk, Lorának hány testvére lesz. […] Én egyben biztos vagyok, Manó kettőben. A sorsra, az egészségre és a gondviselésre bízzuk. Egy biztos, szép helyre jön, mi nem leszünk soha csonka család.”

Kasza Tibi 2017 őszén házasodott össze Darai Andreával, akivel azóta is boldog házasságban élnek első gyermekükkel. A ragyogó kismamának rengetegen gratuláltak már a bejegyzésénél, a műsorvezető pedig azt írta a sajátjához:

„Imádok apa lenni! Ha már itt tartunk én férj lenni is nagyon szeretek, és jó testvér is. Tudom milyen sokat jelent egy testvéri kötelék, ami egy életen át biztonságot ad az embernek, mert egy tesó mindig ott van a bajban, mindig számíthatsz rá. A bátyámmal köztünk a mai napig nem létezik az enyém-tiéd fogalma. Remélem hogy ti is így lesztek majd ott egymásnak kis Kaszák”.

A képek itt tekinthetőek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás